,


fredag 9. mars 2012

Some Girls Bite av Chloe Neill


Tittel: Some Girls Bite

Forfatter: Chloe Neill

Utgivelsesår: 2009

Antall sider: 341

Cover: Upassende. Får følesen av at boken er beregnet på yngre mennesker enn den egentlig er.


Passende alder: 15-16+


Merit blir angrepet av en vampyr en kveld, men han rakk ikke å drepe henne. Ethan, sjef for vampyrhuset Cadogan, redder livet hennes ved å gjøre henne om til en vampyr.

Å tilpasse seg det å være vampyr kan være en utfordring, spesielt når man ikke har lyst til å være det. I tillegg er det noen som dreper jenter, og Merit kan være en av de tiltenkte.

Tanker: Merit er 27, noe jeg fant veldig forfriskende. På grunn av coveret så jeg for meg enda en historie om en 16-år gammel jente, men jeg ble veldig positivt overrasket. Hun oppfører seg derfor ikke barnslig, noe som lett kan skje hvis hun hadde vært yngre. Hun er også en veldig bra hovedperson, som du liker med en gang.

Jeg har lest fireflight av Chloe Neill, som jeg synes var helt ok. Derfor hadde jeg ikke forventet meg helt det store, men der tok jeg feil! Her fant jeg en bok jeg ikke klarte å legge fra meg, og jeg ble sittende oppe mye lengre enn jeg burde.

Boka begynner rett på sak, og for en gang skyld røpet ikke bokbeskrivelsen for mye. Det er mange referanser med, noe jeg husker jeg likte fra firespell, og Harry Potter- og Ringenes Herrenerd som jeg er, falt det i smak.

Romansen er veldig subtil, men utrolig bra uansett. Ingen av partene liker hverandre, men de har en utrolig kjemi uansett - og det blir sinnsykt sexy.

Konklusjon: Jeg må lese neste bok med en gang! Ny favorittserie, uten tvil!


Karakter: 6 (av 6)

3 kommentarer:

  1. Hmmm mulig jeg må teste denne, liker jo vampyrer jeg ;)

    SvarSlett
  2. Det bør du! Anbefaler også Vampire Academy. :)

    SvarSlett
  3. Denne virket bra! Får ta å kjøpe den ;D

    SvarSlett