,


torsdag 27. desember 2012

Ruby Red av Kerstin Gier

Tittel: Ruby Red

Forfatter: Kerstin Gier

Utgivelsesår: 2011

Antall sider: 322

Seksuelt innhold: Kyssing

Passende alder: 15 +

Gwen oppdager plutselig at hun kan reise i tid. Dette skulle egentlig ikke skje med henne, men med hennes kusine. Hun skulle ikke ha det såkalte "tidsreiser-genet". 

Gwen er totalt uforberedt på alt tidsreising innebærer, og blir dradd inn i en helt ny verden full av hemmeligheter.

Tanker: Denne boka har jeg hørt så innmari mye bra om, men jeg ble ærlig talt litt skuffa. Konseptet er skikkelig kult, tidsreising er noe jeg finner umåtelig fascinerende. Problemet for meg med denne boka er at den åpenbart er rettet til litt yngre jenter enn meg. Den var veldig lettlest og enkel.

Det var uansett helt grei underholdning, men jeg håper det kommer en voksnere utgave med samme tema. Coveret er forresten det fineste bokcoveret jeg har sett.

Konklusjon: Jeg tror jenter mellom 15-20 vil like denne boka veldig godt. Passer også fint for de som er litt nybegynnere innen fantasy/paranormal og som generelt har lest lite tidligere. 


Karakter: 4 (av 6)

2 kommentarer:

 1. Jeg hadde en litt motsatt opplevelse av deg, for jeg syntes den var utrolig søt. Men så hadde jeg kanskje ikke hørt så alt for mye om boken da jeg først plukket den opp.

  Når det er sagt så forstår jeg at hvis man forventer, si en eldre heltinne i Sookie Stackhouse stil og får Gwen så skjønner jeg jo at det er litt ekstra lett å bli skuffet :) Uansett så er det jo helt greit at man ikke syntes alt man leser er verdt toppkarakter, for slik er det jo ikke. Alle kan jo ikke like de samme bøkene.

  Riktig godt nyttår :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så sjarmen i den, men jeg må nok innrømme at jeg liker en litt voksnere protagonist. :) Nei, det er det som er det fine med bøker: alle opplever de på forskjellige måter.

   Godt nyttår! :)

   Slett