,


torsdag 10. januar 2013

Moon Called av Patricia Briggs

Tittel: Moon Called

Forfatter: Patricia Briggs

Utgivelsesår: 2006

Antall sider: 308

Seksuelt innhold: kyss, hentydninger til sex

Passende alder: 17 +

Mercedes er en skifter som bor i en by full av varulver. Alphaen Adam bor faktisk i nabohuset.

 Mercy er oppdratt av varulver, så hun vet hvordan hun skal oppføre seg iblant dem. Men det hindrer henne ikke i å finne trøbbel på dørtrappa. 

Tanker: Mercy kan forvandle seg til en coyote, og hun kjenner ingen andre som er som henne. Varulver, feer og vampyrer er vanlige, men skiftere er et ukjent fenomen. Dette gjør henne unik, men hun får også en fot innenfor hos varulvene, selv om de aldri godtar henne helt.

Jeg likte veldig godt at Mercy ikke tok dritt fra noen, ikke en gang Alpha-ulven Adam. Jeg elsker sterke, kvinner i hovedrollen, og det får man her.

Selve historien var en fin blanding av det paranormale og krim, og det fungerte veldig bra. Jeg måtte hele tiden lese videre for å finne ut hva som skjedde.

Selvfølgelig måtte det være et trekantdrama, men jeg synes det er fint handlet. Mercy tenker ikke på menn konstant, men hun vet å nyte litt eyecandy fordiom.

Konklusjon: Boka ble lest ut på en kveld, så det sier vel sitt. Ble sittende oppe alt for sent (som vanlig når jeg finner en bok jeg liker) fordi jeg bare måtte vite hva som skjedde videre. 


Karakter: 5 (av 6)

2 kommentarer:

 1. Kult.. Denne har jeg aldri hørt om før.. Men høres ganske bra ut :) Takk for tips

  SvarSlett

 2. Invitation - inglês
  I'm Brazilian.
  Spent reading here, and visit his blog.
  I also have one, only much simpler.
  I'm inviting you to visit me, and if possible follow together for them and with them. I always liked to write, expose and share my ideas with people, regardless of class Social, Religious Creed, the Sexual Orientation, or, of Ethnicity.
  To me, what will interest is our exchange of ideas, and, thoughts.
  I'm there in my space Simpleton, waiting for you.
  And I'm already following your blog.
  Strength, Peace, Friendship and Happiness
  For you, a hug from Brazil.
  www.josemariacosta.com

  SvarSlett