,


tirsdag 28. februar 2012

The Darkest Night av Gena Showalter


Tittel: The Darkest Night

Forfatter: Gena Showalter
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 374

Cover: Kjekk fyr, selv om det får boka til å se litt "erotisk-lesestoff" ut.


Passende alder: 16+


Maddox er delvis besatt av demonen "Vold", noe som gjør at han har litt av et temperament. Gudene kastet en forbannelse over han - hver natt må han dø, og hver morgen våkner han igjen.

Ashlyn hører stemmer, og vil at det skal slutte. Hun har hørt mye rart om de såkalte englene som bor helt alene i det store huset, men hun er overbevist om at de kan hjelpe henne.

Tanker: Denne boka minte ærlig talt litt om husmorsporno. Flere beskrivende sex-scener, men vi slipper heldigvis unna ord som "lem" og "grotte". Det er tydelig at kjemien mellom Maddox og Ashlyn er hovedpoenget i denne boka, da resten av handlingen faller i bakgrunnen.
Men selvsagt, å bli holdt fange i et hus fullt av udødelige, kjekke menn - man vet jo hvordan det ender.

Likte veldig godt hvordan demoner ble handlet i denne boka. En mann var ikke helt besatt av en demon, men demonen var en del av han og kunne avogtil ta kontroll over hodet. Maddox, som har demonen vold, er temmelig glad i å drepe. En annen har demonen sykdom, og kan aldri ta på et levende menneske uten å spre pest. En annen må ha sex hver eneste dag, og kan aldri ha sex med samme kvinne to ganger.

Resten av serien har dedikert en bok til hver av de mennene (tror jeg) og hvordan de finner kjærlighet.

Konklusjon: Alle liker jo litt romantikk, men her overskygget det desverre handlingen helt. Forfatteren skriver derimot veldig bra, og det er hele tiden veldig fin flyt i språket.


Karakter: 3,5 (av 6)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar