,


torsdag 1. mars 2012

Halfway to the Grave av Jeanine Frost


Tittel: Halfway to the Grave

Forfatter: Jeanine Frost

Utgivelsesår: 2010

Antall sider: 358

Cover: Hm, helt greit. Litt spennende, det hinter jo litt om hva boka handler om.


Passende alder: 16 +


Cat er halv vampyr, siden hennes mor ble voldtatt av en. Cat vil ha hevn på grunn av det, og dedikerer store dele av livet sitt til å jakte på vampyrer.

Så møter hun Bones, en vampyr hun ikke har mulighet til å slå. Han tilbyr henne å dø, eller å slå seg sammen med han, for han har sin egen agenda mot vampyrer og Cat er perfekt som "bait".

Tanker: Boka var veldig spennende, hadde faktisk ingen forventninger når jeg begynte, hverken gode eller dårlige. Og da er det jo lett å bli positivt overrasket. Bones er den perfekte mann (vampyr), på alle måter. Litt bad boy, kjekk, sexy, sterk, farlig. Han liker også å erte Cat, siden hun har så lett for å rødme. Funfun.

Det eneste negative med denne boka var slutten. Den var etter min mening alt for lang. Det kan også ha noe med at det er veldig få stille øyeblikk i boka, noe som gjør at det føles som den kanskje er lengre enn den er - jeg vet ikke.

Cat, hovedpersonen, er absolutt en bra karakter. Hvem liker ikke jenter som kan slå fra seg litt?

Konklusjon: Jeg likte boka veldig godt, men det er noe jeg ikke klarer å sette fingeren på. Les den du, (det er ikke bortkastet tid) og fortell meg hva du synes!


Karakter: 4,5 (av 6)

2 kommentarer:

  1. Sv:Ja, den var bra. Men ikkje den beste boka eg har lese :)

    Den boka såg spennande ut :P

    SvarSlett
  2. SV: Tusen takk :) virker som at du er glad i vampyr historier og slikt, utifra det jeg ser med en gang :)

    Liker veldig godt hvordan du beskriver og gir karakter, kjempe fin blogg og veldig bra skrive måte :) (fra en krim fan ;])

    SvarSlett