,


mandag 28. mai 2012

Darkfever av Karen Marie Moning


Tittel: Darkfever

Forfatter: Karen Marie Moning

Utgivelsesår: 2006

Antall sider: 342

Cover: Fint, jeg elsker svart og turkis.


Passende alder: 17+


Alina blir funnet myrdet i Dublin, men saken blir fort henlagt av politiet. Søsteren Mac bestemmer seg for å dra dit for å finne ut hva som skjedde, spesielt ettersom Alina hadde lagt igjen en mystisk beskjed på telefonen til Mac bare timer før hun ble drept.


I Dublin begynner Mac så smått å følge alle spor hun har, men blir raskt trukket inn i en verden hun ikke ante eksisterte, og oppdager krefter hun ikke ante at hun hadde. Hvem kan hun stole på? 


Tanker: Boka fanget meg med en gang, siden den begynner relativt rett på sak. Alina blir funnet død, Mac hopper på et fly til Dublin, og der blir det fort action. Hele boka er herlig spennende, og til tross for alt det urealistiske så takler hovedpersonen Mac alt på en veldig realistisk måte. Ting skjer fort, og det liker jeg.

Avogtil var det litt mye gjentagelser, men slik blir det fort når man skal beskrive en person som er i sorg over å ha mistet søsteren sin. Det oppsluker derimot ikke hele boka, så den er morsom til tider, til tross for det. Det er ingen sex-scener, men en del referanser til det og ofte en sexy stemning.

Konklusjon: Ny favorittserie! Fikk lastet ned 2 og 3 som lydbok, nummer 4 er på vei til meg i posten nå. Like spennende ennå! 


Karakter: 6 (av 6)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar